fbpx

ТЕАТРАЛЕН МАРАТОН

Изживей 24 часа щастие!

💤24 часа без сън

💢24 часа Театър, Музика, Танц,

💫24 часа случвания, игри и много изненади. Представяме на Вашето внимание най-голямото паратеатрално събитие, организирано от “Театър-лаборатория “Алма Алтер”

МАРАТОН, който се провежда по случай Световния ден на театъра 27 март. 

✨За участие ще бъдат избрани 100 души с оглед на тяхната физическа и психическа възможност да издържат експеримента тъй като след започване на събитието участниците няма да имат право да напускат пространството и да заспиват.

👥Основната цел на Mаратона е чрез изкуство, да се създаде непосредствена близост между актьори и публика.

🗯Освен 9-те любими театрални представления в програмата, по време на маратона ще се проведат множество интеракции и случвания с участниците чрез изразните средства на различни изкуства (театър, музика, танц, изобразително изкуство).

💃🏼 Ще се впуснем в дискусии и открити дебати. А най-голямото предизвикателство ще бъде създаването на изцяло ново представление (текст, драматургия, хореография, изпълнение), започвайки от нулата, в което ще се включат всички участници..

За престоя Ви в театъра в рамките на експеримента ще бъде осигурено всичко необходимо храна, напитки, хигиенни материали. Участието е напълно безплатно.


За участие, моля попълнете формата: https://forms.gle/qWdewUtgcaKmW8XG7
За записване и повече информация: 0889393621 

24 часовия Нон-Стоп Театрален се осъществява с подкрепата на Европейски корпус за солидарност, Софийски университет “Св Климент Охридски” и Дъбов спешълти кафе.